Вибіркові дисципліни на 2021-2022 н.р. для молодших бакалаврів/бакалаврів

Дисципліни, що формують загальні компетентності

Дисципліни, що формують загальні компетентності
(2 курс – молодший бакалавр/бакалавр)

  1. Облік, аудит і оподаткування.
  2. Облік і оподаткування у готельно-ресторанному бізнесі.
  3. Публічні закупівлі.
  4. Бухгалтерське діловодство в управлінні бізнесом.
  5. Основи культури гостинності і споживання їжі
  6. Основи барної справи
  7. Експертиза якості надання послуг в готельно-ресторанній індустрії
  8. Англійська мова бізнесу (рівень А1)
  9. Англійська мова бізнесу (рівень А2)
  10. Мистецтво публічних виступів (іноземною мовою)
  11. Німецька мова (рівень A2)
  12. Німецька мова рівень В1
  13. «Англійська мова (рівень А1)»
  14. «Англійська мова (рівень В1)»
  15. Excel для бізнесу
  16. Моделювання економіки
  17. Крос-культурні комунікації
  18. Тайм-менеджмент
  19. Тренінг «Розвиток «Influencer-менеджменту: блогери і лідери думок»
  20. Основи референтської діяльності
  21. Інтернет-технології та ресурси
  22. Обробка зображень і мультимедіа.
  23. Адміністративне право
  24. Екологічне право
  25. Судові та правоохоронні органи України
  26. Трудове право
  27. Віртуалістика
  28. Філософія кіно і культура видовища
  29. Підприємництво
  30. Організація торгівлі
  31. Технології зберігання товарів
  32. Еко- та ГМО-продукти
  33. Екологічна свідомість та відповідальність бізнесу
  34. Організація анімаційної діяльності
  35. Організація екскурсійної діяльності
  36. Організація туристичних подорожей
  37. Food коучинг з харчування
  38. Кулінарні тренди і гастрономічний туризм
  39. Англійська мова для повсякденного спілкування
  40. Корпоративна культура
  41. Інституційна економіка
  42. Особисті фінанси
  43. Оподаткування бізнесу
  44. Соціальний захист громад
  45. Бізнес-етика та ділові комунікації
  46. «Волейбол»
  47. «Баскетбол»
  48. «Футбол»
  49. «Оздоровчий фітнес»
  50. Управління охороною здоров’я і безпеки
  51. Математика в сучасному бізнес просторі
  52. Маркетингові дослідження

Дисципліни, що формують загальні компетентності(3 курс – молодший бакалавр/бакалавр)

  1. Основи бухгалтерського обліку – BAS (1C Підприємство»)
  2. Бухгалтерський облік і судово-бухгалтерська експертиза
  3. Бухгалтерська документація, оподаткування і звітність ФОП
  4. Ресторанний кейтеринг
  5. «Англійська мова (рівень В2)»
  6. «Англійська мова бізнесу (рівень В1)»
  7. «Англійська мова бізнесу (рівень В2)»
  8. «Німецька мова (рівень В1)» (Кобзар О.І.)
  9. «Німецька мова (рівень В1)» (Дзекун Ю.О.)
  10. Основи бізнес-аналітики та візуалізація даних
  11. Менеджмент
  12. Івент-менеджмент
  13. Прикладне програмне забезпечення
  14. Програмування ІІ. (C++).
  15. Основи комп’ютерного дизайну.
  16. Етика спілкування і комунікативні практики
  17. Політологія
  18. Мерчендайзинг
  19. Комерційна логістика
  20. Технології упакування товарів і тара
  21. Безпека туризму
  22. Державне і муніципальне управління в сфері туризму
  23. Організація діяльності суб’єктів туристичної сфери
  24. Основи сучасної кулінарії
  25. Основи кондитерської справи
  26. Мовний етикет
  27. Основи лідерства
  28. Розвиток особистісного потенціалу
  29. Інвестування
  30. Корпоративні фінанси
  31. Фінанси малого бізнесу
  32. «Волейбол»
  33. «Баскетбол»
  34. «Футбол»
  35. «Оздоровчий фітнес»
  36. Екологія і безпека харчових продуктів
  37. Рекламний бізнес

Дисципліни, що формують загальні компетентності
(4 курс – молодший бакалавр/бакалавр)

  1. Облік зовнішньоекономічної діяльності
  2. Облік і фінансова звітність за міжнародними стандартами
  3. Управлінський облік
  4. Виставкова та сервісна діяльність
  5. Англомовне наукове письмо
  6. «Англійська мова для підготовки до Єдиного вступного іспиту в магістратуру»
  7. Проджект – менеджмент
  8. Економічна безпека підприємства
  9. Міжнародна економічна діяльність України
  10. Дипломатичне забезпечення міжнародного бізнесу
  11. Тренінг: Міжнародні бізнес-проекти
  12. Тренінг «Розвиток креативності як чинник успіху»
  13. Програмування І. (Java).
  14. Податкове право.
  15. Фінансове право.
  16. Основи гендерної рівності
  17. Техніки продажів
  18. Бізнес-план
  19. Європейський досвід впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів НАССР
  20. Демографічні ресурси туризму
  21. Економіка туризму
  22. Світовий ринок товарів та послуг
  23. Енологія і наука про напої
  24. Прогресивні ресторанні технології
  25. НАССP для ресторанних і харчових технологій
  26. Німецька мова: інтенсивний курс
  27. Управління конфліктами
  28. Рекрутинг
  29. Страхування
  30. Страхові послуги
  31. Фандрайзинг
  32. Digital-маркетинг

Дисципліни, що формують професійні компетентності

2 курс
3 курс
4 курс
Документознавство та інформаційна діяльність
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська (молодший бакалавр, бакалавр)
Економіка (молодший бакалавр)
Економічна кібернетика (бакалавр)
Бізнес-економіка (бакалавр)
Міжнародна економіка (бакалавр)
Управління персоналом та економіка праці (бакалавр)
Фінанси, банківська справа та страхування (молодший бакалавр)
Фінанси і кредит (бакалавр)
Фінанси, банківська справа і страхування (бакалавр)
Менеджмент (молодший бакалавр/бакалавр)
Бізнес-адміністрування (бакалавр)
Менеджмент людських ресурсів (бакалавр)
Менеджмент інформаційних ресурсів (бакалавр)
Маркетинг (молодший бакалавр/бакалавр)
Товарознавство і торговельне підприємництво (молодший бакалавр/бакалавр)
Підприємництво, торгівля та логістика (бакалавр)
Експертиза та митна справа (бакалавр)
Митна справа в міжнародній торгівлі (бакалавр)
Право (молодший бакалавр/бакалавр)
Комп’ютерні науки (бакалавр)
Біотехнологія (бакалавр)
Харчові технології (молодший бакалавр)
Ресторанні технології (бакалавр)
Харчові технології та інженерія (бакалавр)
Готельно-ресторанна справа (молодший бакалавр/бакалавр)
Міжнародний бізнес (бакалавр)