Освітня програма
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса (магістр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Бакалавр / Магістр

СЕРТИФІКАТ ПРО АКРЕДИТАЦІЮ

Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» передбачає підготовку висококваліфікованих фахівців для підприємств м’ясопереробної галузі.

В умовах сучасного ринку продовольства, темпу та якості життя, росту цін на сировину перед власниками виробничих підприємств стоять завдання щодо постійного удосконалення й оптимізації технологічних процесів виробництва м’ясних продуктів.

Саме власники та керівники переробних підприємств формують вимоги до рівня підготовки фахівців вищими навчальними закладами.

Наші випускники вміють використовувати на практиці сучасні технології створення харчових продуктів, зокрема продуктів оздоровчого, профілактичного та геродієтичного харчування. Випускники володіють навичками  проектування підприємств м’ясопереробної галузі,  методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні проводити та контролювати технологічні процеси на виробництві, займатися науково-дослідною роботою, розробляти нові й удосконалювати існуючі технології харчових продуктів.

Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.

Гарант освітньої програми:

Олійник Людмила Борисівна

кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій харчових виробництв та ресторанного господарства.
Автор понад 100 наукових і науково-методичних публікацій, патентів на винаходи і корисні моделі, 1 монографії.

    Навчальні плани

    2024 РОКУ набору:

    1. Навчальні плани адаптовані до міжнародних освітніх програм
    2. Фахова і професійна підготовка з 1-го курсу
    3. Освітня траєкторія для кожного – 25 % навчального плану студент формує (вибирає) сам
    4. Наявність поглибленої практичної підготовки, акцент на ресторанні технології виробництва та обслуговування. 

    (Детальніше про навчальний план)

    Отримати поглиблену мовну підготовку: англійська, німецька, французька, китайська мови.

    Додаткові освітні можливості: професійні курси, семінари, тренінги (детальніше)

    Можливість отримати другу вищу освіту (детальніше)

    Отримати ступінь PhD (детальніше)

    Це важливо!

    Вступні випробування:

    • ЄВІ (Тест загальної навчальної компетентності) - коеф. 0.2
    • ЄВІ (Тест зіноземної мови) - коеф. 0.2
    • Фаховий іспит (в закладі освіти (ПУЕТ) - коеф. 0.6

    Мотиваційний лист


    Вартість навчання:

    • Денна форма:
      • магістр - 28150 грн/рік
    • Заочна форма:
      • магістр - 19950 грн/рік

    Студенти про навчання:

    Латиш Вікторія

    Бублик Ірина

    Дмітрієва Анастасія

    Чому я обрала спеціальність  «Харчові технології» ?

    • Спеціальність «Харчові технології» ̶ це перспективна спеціальність, оволодівши якою я здобуду необхідні знання, навички та досвід для того, щоб мати в майбутньому широкі можливості для працевлаштування у різних галузях харчової промисловості!
    • Я впевнена на всі 100 %, що навчаючись у ПУЕТ стану справжнім фахівцем своєї справи! Навчальна програма включає актуальні і сучасні дисципліни, а ми маємо право обрати частину дисциплін.
    • Ця спеціальність дозволяє проявити не тільки свої знання та вміння, а й творчий підхід. Це дуже цікаво і захоплююче!

    Саме в цьому університеті я віднайшла для себе безліч можливостей для самореалізації, а також дружній  колектив і однодумців, які підтримують у всіх моїх починаннях.

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Детальніше

    Академічне середовище

    Академічне середовище

    Детальніше

    Студмістечко

    Студмістечко

    Детальніше

    Студентське життя

    Студентське життя

    Детальніше

    Дистанційне навчання

    Дистанційне навчання

    Детальніше

    Міжнародні можливості

    Міжнародні можливості

    Детальніше

    Студентські проєкти

    Студентські проєкти

    Детальніше

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Детальніше

    Стажування та практики в Україні

    Стажування та практики в Україні

    Детальніше

    Випускники працюють

    директорами із виробництва, головними інженерами (промисловість), начальниками управлінь, головними технологами, головними хіміками, завідувачами лабораторій (науково-дослідних, підготовки виробництва), молодшими науковими співробітниками (галузь інженерної справи), інженерами із впровадження нової техніки і технології, інженерами із метрології, стандартизації та якості, викладачами закладами вищої освіти, коледжів та професійно-технічних навчальних закладів

    Випускники про  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ:

    Чугуєвець Олександа

    Гнатюк Михайло Борисович

    Асоціація випускників (детальніше)

    Інформація для вступників:

    Наші контакти:

    Наша адреса: вул. Івана Банка (Коваля), 3, м. Полтава, 36003

    Кафедра Технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: № 113, 114а, 340

    Тел.: (0532) 56-08-48

    Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

    Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

    Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua