Освітня програма
Харчові технології та інженерія (бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Молодший бакалавр / Бакалавр / Магістр

 

Сертифікат про акредитацію

Харчові технології – одна із багатьох спеціальностей, яка забезпечує випускниками підприємства харчової промисловості, що відноситься до стратегічно важливих галузей промисловості будь-якої держави.

Підприємства харчової промисловості формують продовольчу безпеку країни, забезпечуючи населення життєво необхідними товарами, тому випускники цієї спеціальності можуть реалізовувати себе як висококваліфіковані фахівці в будь-який період існування країни, як під час економічного зростання, так і в період кризи, пов’язаної з економічними та соціальними проблемами.

Гарант освітньої програми:

Олійник Людмила Борисівна

Кандидат технічних наук, доцент

В 1989 р. закінчила Полтавський кооперативний інститут, працювала в Полтавській філії Українського організаційно-технічного центру Укоопспілки, науково-дослідній лабораторії ПКІ, з 1992 року працює викладачем в ПУЕТ. В 2000 р. закінчила аспірантуру Одеської національної академії харчових технологій та захистила кандидатську дисертацію. Сьогодні є одним із співзасновників фірми по розробці, виготовленню та поширенню реклами в місті Полтава та Полтавській області.

 

 

Постав питання гаранту освітньої програми

Навчальні плани 2020 року набору:

  • Навчальні плани адаптовані до міжнародних освітніх програм
  • Фахова і професійна підготовка з 1-го курсу
  • Освітня траєкторія для кожного – 25 % навчального плану студент формує (вибирає) сам
  • Наявність поглибленої практичної підготовки, акцент на ресторанні технології виробництва та обслуговування. 

(Детальніше про навчальний план)

 

Якщо не вистачає предметів у сертифікаті ЗНО, НЕ ПРОБЛЕМА!

(детальніше)

Ти випускник технікуму або коледжу?

Отримай ДИПЛОМ БАКАЛАВРА в ПУЕТ ЗА 2 РОКИ (продовжуючи навчання за своєю спеціальністю)

(детальніше)

Це важливо!

Предмети ЗНО 2020 року (денна форма):

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Математика (коеф. 0.4)
  • Біологія або Історія України (коеф. 0.3)


Вартість навчання (вступ 2020):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 13570 грн/рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 10700 грн/рік

Студенти про навчання:

Латиш Вікторія

Бублик Ірина

Дмітрієва Анастасія

Чому я обрала спеціальність  «Харчові технології» ?

  • Спеціальність «Харчові технології» ̶ це перспективна спеціальність, оволодівши якою я здобуду необхідні знання, навички та досвід для того, щоб мати в майбутньому широкі можливості для працевлаштування у різних галузях харчової промисловості!
  • Я впевнена на всі 100 %, що навчаючись у ПУЕТ стану справжнім фахівцем своєї справи! Навчальна програма включає актуальні і сучасні дисципліни, а ми маємо право обрати частину дисциплін.
  • Ця спеціальність дозволяє проявити не тільки свої знання та вміння, а й творчий підхід. Це дуже цікаво і захоплююче!

Саме в цьому університеті я віднайшла для себе безліч можливостей для самореалізації, а також дружній  колектив і однодумців, які підтримують у всіх моїх починаннях.

Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

Детальніше

Академічне середовище

Академічне середовище

Детальніше

Студмістечко

Студмістечко

Детальніше

Студентське життя

Студентське життя

Детальніше

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Детальніше

Міжнародні можливості

Міжнародні можливості

Детальніше

Студентські проєкти

Студентські проєкти

Детальніше

Військова підготовка офіцерів запасу

Військова підготовка офіцерів запасу

Детальніше

Стажування та практики в Україні

Стажування та практики в Україні

Детальніше

Випускники працюють

технологами з розробки харчових добавок, технологами у сфері виробництва продуктів лікувально-профілактичного та спортивного харчування, директорами з виробництва, завідувач виробничої дільниці чи відділення, інженерами-технологами з якості, інженерами-технологами на підприємствах харчової промисловості, сомельє, професійними дегустаторами, Food-інженерами з розробки нових видів харчової сировини, фахівцями з виробництва натуральних (еко, фермерських і т.п.) продуктів, кріо-технологами / кондитерами, спеціалісти Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, завідувачами лабораторій, фахівцями з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), фахівцями-проектувальниками підприємств харчової промисловості

Випускники про  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ:

Чугуєвець Олександа

Асоціація випускників (детальніше)

Інформація для вступників:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: каб. № 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua