Освітня програма
Харчові технології та інженерія (бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Можливість навчання за ступенем БАКАЛАВР та МАГІСТР

Що таке Харчові технології та інженерія (бакалавр)

Підготовка за спеціальністю «Харчові технології» передбачає отримання глибоких теоретичних знань та практичних навичок із технологій зберігання, консервування та переробки м’яса, плодів та овочів, оволодіння професійними знаннями та навичками з технології виготовлення страв та кулінарної продукції, розробки нових видів харчових продуктів, проектування й реконструкцій підприємств харчової промисловості та ресторанного господарства, що дасть можливість працювати на керівних посадах харчових підприємств різних форм власності.

СТУДЕНТИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРОХОДЖЕННЯ СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ:

  • Туреччина (мережа готелів Papillon Hotels, Gloria Hotels&Resorts, готелі Spice Hotel&SPA, Calista Luxury Resort, Kaya Palazzo Resort, Cornelia De Luxe Resort)
  • Греція (готелі Kyllini Beach Resort, Porto Carras, Louis Zante Beach, Fodele Beach Hotel Blue Marine Resort & SPA)
  • літня програма стажування Work & Travel USA
  • Німеччина (програми ZAV, ZAV2). Стажування проходить у департаментах: “Food and beverage”
  • Болгарія (“Paradise Blue 5*”, “White Laguno JSCo”)

На вітчизняних підприємствах харчової промисловості:

ТОВ «Агропромислова компанія «Докучаєвські чорноземи»

Ресторанного господарства:

  • КП ДСОЦ «Горизонт»
  • ДОТ «Сонячний»
  • БВ «Мис Доброї надії»
  • «Аристократ»
  • «Віват Провінція»

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • Мікробіологія харчових виробництв
  • Харчова хімія
  • Основи фізіології та гігієни харчування
  • Культура харчування
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю
  • Методи контролю якості продукції в галузі з основами наукових досліджень
  • Біотехнологія харчових продуктів
  • Ресурсозберігаючі технології харчових виробництв
  • Електротехніка і енергозбереження
  • Загальні технології харчових виробництв
  • Технологія галузі
  • Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення
  • Проектування підприємств харчових виробництв
  • Економіка харчових виробництв
  • Теоретичні основи харчових технологій
  • Технологічне обладнання галузі
  • Організація виробництва
  • Організація підприємницької діяльності
  • Маркетинговий аналіз діяльності харчових виробництв

Це важливо!

Предмети ЗНО 2018 року:

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Математика (коеф. 0.4)
  • Біологія або Історія України (коеф. 0.3)


Вартість навчання (вступ 2017):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 8900 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 6330 грн./рік
  • Заочна (дистанційна) форма:
    • бакалавр - 7330 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Інженера з виробництва
  • Завідувача підприємства ресторанного господарства
  • Лаборанта та техніка, пов’язаного з хімічними та фізичними дослідженнями
  • Професіонала з безпеки та якості
  • Помічника керівника малих підприємств
  • Фахівця з переробки плодовоовочевої продукції
  • Фахівця з виробництва м’ясних продуктів
  • Фахівця з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
  • Фахівця з бродильного виробництва та виноробства
  • Фахівця з виробництва молочних продуктів
  • Фахівця з технології харчування
  • Професіонала служб захисту прав споживачів
  • Майстра виробничого навчання
  • Викладача коледжу та професійно-технічного навчального закладу

Харчові технології та інженерія (бакалавр)    Харчові технології та інженерія (бакалавр)

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: каб. № 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок