Error 520 Ray ID: 487fea2d77878ad4 • 2018-12-12 11:40:11 UTC

Web server is returning an unknown error

You

Browser

Working
Kiev

Cloudflare

Working
www.hacklink.in

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between Cloudflare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between Cloudflare's cache and your origin web server. Cloudflare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.

otopay paykwik paykasa paykasa bahcesehir escort Antalya escort

istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat ofis tasima evden eve istanbul nakliyat ev esyasi depolama

evden eve nakliyat istanbul nakliyat istanbul evden eve nakliyat nakliyat depolama nakliye

Освітня програма
Харчові технології та інженерія (бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Можливість навчання за ступенем БАКАЛАВР та МАГІСТР

Що таке Харчові технології та інженерія (бакалавр)

Підготовка за спеціальністю «Харчові технології» передбачає отримання глибоких теоретичних знань та практичних навичок із технологій зберігання, консервування та переробки м’яса, плодів та овочів, оволодіння професійними знаннями та навичками з технології виготовлення страв та кулінарної продукції, розробки нових видів харчових продуктів, проектування й реконструкцій підприємств харчової промисловості та ресторанного господарства, що дасть можливість працювати на керівних посадах харчових підприємств різних форм власності.

СТУДЕНТИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРОХОДЖЕННЯ СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ:

  • Туреччина (мережа готелів Papillon Hotels, Gloria Hotels&Resorts, готелі Spice Hotel&SPA, Calista Luxury Resort, Kaya Palazzo Resort, Cornelia De Luxe Resort)
  • Греція (готелі Kyllini Beach Resort, Porto Carras, Louis Zante Beach, Fodele Beach Hotel Blue Marine Resort & SPA)
  • літня програма стажування Work & Travel USA
  • Німеччина (програми ZAV, ZAV2). Стажування проходить у департаментах: “Food and beverage”
  • Болгарія (“Paradise Blue 5*”, “White Laguno JSCo”)

На вітчизняних підприємствах харчової промисловості:

ТОВ «Агропромислова компанія «Докучаєвські чорноземи»

Ресторанного господарства:

  • КП ДСОЦ «Горизонт»
  • ДОТ «Сонячний»
  • БВ «Мис Доброї надії»
  • «Аристократ»
  • «Віват Провінція»

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • Мікробіологія харчових виробництв
  • Харчова хімія
  • Основи фізіології та гігієни харчування
  • Культура харчування
  • Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю
  • Методи контролю якості продукції в галузі з основами наукових досліджень
  • Біотехнологія харчових продуктів
  • Ресурсозберігаючі технології харчових виробництв
  • Електротехніка і енергозбереження
  • Загальні технології харчових виробництв
  • Технологія галузі
  • Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення
  • Проектування підприємств харчових виробництв
  • Економіка харчових виробництв
  • Теоретичні основи харчових технологій
  • Технологічне обладнання галузі
  • Організація виробництва
  • Організація підприємницької діяльності
  • Маркетинговий аналіз діяльності харчових виробництв

Це важливо!

Предмети ЗНО 2019 року (денна форма):

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Математика (коеф. 0.4)
  • Біологія або Історія України (коеф. 0.3)


Вартість навчання (вступ 2018):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 10470 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 7235 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Інженера з виробництва
  • Завідувача підприємства ресторанного господарства
  • Лаборанта та техніка, пов’язаного з хімічними та фізичними дослідженнями
  • Професіонала з безпеки та якості
  • Помічника керівника малих підприємств
  • Фахівця з переробки плодовоовочевої продукції
  • Фахівця з виробництва м’ясних продуктів
  • Фахівця з виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів
  • Фахівця з бродильного виробництва та виноробства
  • Фахівця з виробництва молочних продуктів
  • Фахівця з технології харчування
  • Професіонала служб захисту прав споживачів
  • Майстра виробничого навчання
  • Викладача коледжу та професійно-технічного навчального закладу

Харчові технології та інженерія (бакалавр)    Харчові технології та інженерія (бакалавр)

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: каб. № 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок