Освітня програма
Технології в ресторанному господарстві (магістр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Молодший бакалавр / Бакалавр / Магістр

СЕРТИФІКАТ ПРО АКРЕДИТАЦІЮ

Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» передбачає підготовку магістрів у сфері ресторанного господарства, як підготовка фахівців якісно нового рівня, здатних задовольнити  потреби споживача.

Магістри з технологій у ресторанному господарстві матимуть всебічну теоретичну та практичну підготовку з питань виробництва продукції,  її реалізації й організації дозвілля в закладах ресторанного господарства.

Наші випускники: володіють сучасними методами інструментальних, біологічних і сенсорних аналізів у технології ресторанного господарства,  навичками  проектування підприємств ресторанного господарства; а також вміють аналізувати, оцінювати й генерувати оригінальні ідеї в технології ресторанного господарства; володіють методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні проводити й контролювати технологічні процеси,  розробляти нові та вдосконалювати існуючі технології.

Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.

 

Гарант освітньої програми:

Хомич Галина Панасівна

Доктор технічних наук, професор

Завідувач кафедри технологій харчових виробництв та ресторанного господарства Вищого навчального закладу Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»

Тема докторської дисертаційної роботи «Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини» за спеціальністю 05.18.13. – технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів (181 – харчові технології)

 

 

Навчальні плани 2020 року набору:

  1. Навчальні плани адаптовані до міжнародних освітніх програм
  2. Фахова і професійна підготовка з 1-го курсу
  3. Освітня траєкторія для кожного – 25 % навчального плану студент формує (вибирає) сам
  4. Наявність поглибленої практичної підготовки, акцент на ресторанні технології виробництва та обслуговування. 

(Детальніше про навчальний план)

Отримати поглиблену мовну підготовку: англійська, німецька, французька, китайська мови.

Додаткові освітні можливості: професійні курси, семінари, тренінги (детальніше)

Можливість отримати другу вищу освіту (детальніше)

Отримати ступінь PhD (детальніше)

Це важливо!


Вартість навчання (вступ 2020):

  • Денна форма:
    • магістр - 18150 грн/рік
  • Заочна форма:
    • магістр - 12750 грн/рік

Студенти про навчання:

 

Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

Детальніше

Академічне середовище

Академічне середовище

Детальніше

Студмістечко

Студмістечко

Детальніше

Студентське життя

Студентське життя

Детальніше

Дистанційне навчання

Дистанційне навчання

Детальніше

Міжнародні можливості

Міжнародні можливості

Детальніше

Студентські проєкти

Студентські проєкти

Детальніше

Військова підготовка офіцерів запасу

Військова підготовка офіцерів запасу

Детальніше

Стажування та практики в Україні

Стажування та практики в Україні

Детальніше

Випускники працюють

директорами об’єднань підприємств ресторанного господарства, головними технологами, завідувачами лабораторій, начальниками управлінь, керівниками із стандартизації, метрології та якості, молодшими науковими співробітниками, інженерами із метрології, стандартизації та якості, викладачами закладів вищої освіти, коледжів та професійно-технічних навчальних закладів.

 

Чугуєвець Олександа, випускниця 2019 року

Іра Нужна

Коноваленко Олена, випускниця 2016 року

Асоціація випускників (детальніше)

Інформація для вступників:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua