kartal escort Технології в ресторанному господарстві (магістр) « Вступ – ПУЕТ
maltepe escort alanya escort pendik escort http://www.pendikliler.com/ kartal escort jigolo olmak istiyorum jigolo üyeligi bedava jigolo profesyonel jigolo sitesi jigolo ilanları kadıköy escort ataşehir escort maltepe escort kartal escort ataşehir escort ataşehir escort ataşehir escort ataşehir escort maltepe escort ümraniye escort porno izle ankara escort türk porno ankara escort ankara escort kayaşehir escort istanbul escort şirinevler escort ankara escort istanbul escort istanbul escort bursa escort Eryaman escort bayan

Освітня програма
Технології в ресторанному господарстві (магістр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Можливість навчання за ступенем БАКАЛАВР та МАГІСТР

Що таке Технології в ресторанному господарстві (магістр)

Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» передбачає підготовку магістрів у сфері ресторанного господарства, як підготовка фахівців якісно нового рівня, здатних задовольнити  потреби споживача.

Магістри з технологій у ресторанному господарстві матимуть всебічну теоретичну та практичну підготовку з питань виробництва продукції,  її реалізації й організації дозвілля в закладах ресторанного господарства.

Наші випускники: володіють сучасними методами інструментальних, біологічних і сенсорних аналізів у технології ресторанного господарства,  навичками  проектування підприємств ресторанного господарства; а також вміють аналізувати, оцінювати й генерувати оригінальні ідеї в технології ресторанного господарства; володіють методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні проводити й контролювати технологічні процеси,  розробляти нові та вдосконалювати існуючі технології.

Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • Інноваційні ресторанні технології
  • Проектування закладів ресторанного господарства
  • Екологія і безпека харчування
  • Управління якістю харчової продукції
  • Інтелектуальна власність
  • Методологія і організація наукових досліджень
  • Основи лідерства
  • Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві

Це важливо!


Вартість навчання (вступ 2018):

  • Денна форма:
    • магістр - 13500 грн./рік
  • Заочна форма:
    • магістр - 9235 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Директор об’єднання підприємств ресторанного господарства
  • Головний технолог
  • Завідувач лабораторії
  • Начальник управління
  • Керівник із стандартизації, метрології та якості
  • Молодший науковий співробітник
  • Інженер із метрології, стандартизації та якості
  • Викладач вищого навчального закладу, коледжу та професійно-технічного навчального закладу

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок