Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» передбачає підготовку висококваліфікованих фахівців для підприємств м’ясопереробної галузі.
В умовах сучасного ринку продовольства, темпу та якості життя, росту цін на сировину перед власниками виробничих підприємств стоять завдання щодо постійного удосконалення й оптимізації технологічних процесів виробництва м’ясних продуктів.
Саме власники та керівники переробних підприємств формують вимоги до рівня підготовки фахівців вищими навчальними закладами.
Наші випускники вміють використовувати на практиці сучасні технології створення харчових продуктів, зокрема продуктів оздоровчого, профілактичного та геродієтичного харчування. Випускники володіють навичками проектування підприємств м’ясопереробної галузі, методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні проводити та контролювати технологічні процеси на виробництві, займатися науково-дослідною роботою, розробляти нові й удосконалювати існуючі технології харчових продуктів.
Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.