Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» передбачає підготовку магістрів у сфері ресторанного господарства, як підготовка фахівців якісно нового рівня, здатних задовольнити потреби споживача.
Магістри з технологій у ресторанному господарстві матимуть всебічну теоретичну та практичну підготовку з питань виробництва продукції, її реалізації й організації дозвілля в закладах ресторанного господарства.
Наші випускники: володіють сучасними методами інструментальних, біологічних і сенсорних аналізів у технології ресторанного господарства, навичками проектування підприємств ресторанного господарства; а також вміють аналізувати, оцінювати й генерувати оригінальні ідеї в технології ресторанного господарства; володіють методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні проводити й контролювати технологічні процеси, розробляти нові та вдосконалювати існуючі технології.
Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.