Освітня програма
Ресторанні технології (бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Можливість навчання за ступенем БАКАЛАВР та МАГІСТР

Що таке Ресторанні технології (бакалавр)

Підготовка за спеціальністю «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» передбачає отримання глибоких теоретичних знань і практичних навичок із загальної технології харчових виробництв, технології продукції ресторанного господарства; оволодіння професійними знаннями та навичками з ресторанної справи, зокрема, технології виготовлення страв і кулінарної продукції, розроблення нових видів харчових продуктів, проектування закладів ресторанного господарства та світових кулінарних трендів, що дасть можливість працювати на керівних посадах у ресторанному бізнесі.

СТУДЕНТИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРОХОДЖЕННЯ СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ:

  • Туреччина (мережа готелів Papillon Hotels, Gloria Hotels&Resorts, готелі Spice Hotel&SPA, Calista Luxury Resort, Kaya Palazzo Resort, Cornelia De Luxe Resort)
  • літня програма стажування Work & Travel USA
  • Німеччина (програми ZAV, ZAV2) Стажування проходить у департаментах: “Food and beverage”
  • Болгарія (“Paradise Blue 5*”, “White Laguno JSCo”)
  • Китай

На вітчизняних підприємствах ресторанного господарства:

  • КП ДСОЦ «Горизонт»
  • ДОТ «Сонячний»
  • БВ «Мис Доброї надії»
  • «Аристократ»
  • «Віват Провінція»
  • «Соснова поляна»

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • «Мікробіологія харчових виробництв»
  • «Основи фізіології та гігієни харчування»
  • «Харчова хімія»
  • «Культура харчування»
  • «Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю»
  • «Методи контролю якості продукції в галузі з основами наукових досліджень»
  • «Ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»
  • «Загальні технології харчових виробництв»
  • «Технологія продукції ресторанного господарства»
  • «Технологічне обладнання галузі»
  • «Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення»
  • «Проектування закладів ресторанного господарства»
  • «Організація підприємницької діяльності»
  • «Організація ресторанного господарства»
  • «Маркетинговий аналіз діяльності харчових виробництв»
  • «Економіка підприємств ресторанного господарства»
  • «Мікробіологія в ресторанному господарстві»
  • «Світові кулінарні тренди»
  • «Технологія напоїв»

Це важливо!

Предмети ЗНО 2018 року:

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Математика (коеф. 0.4)
  • Біологія або Історія України (коеф. 0.3)


Вартість навчання (вступ 2017):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 8900 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 6330 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок