Освітня програма
Ресторанні технології (бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Бакалавр / Магістр

 

Сертифікат про акредитацію

Ресторанні технології – цікава і перспективна спеціальність, найприбутковіша сфера економічної діяльності, орієнтована на комунікабельних та творчих, які мають бажання реалізувати себе у сфері ресторанних послуг.

Як показує історичний досвід, заклади харчування існували завжди, а потреба в них з кожним кроком розвитку економіки та маркетингу збільшується. Тому обираючи професію технолога в ресторанному бізнесі Ви можете обираєте якісне і впевнене майбутнє

Гарант освітньої програми:

Горобець Олександра Михайлівна

кандидат технічних наук, завідувачка кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, доцент.
  • У 2009 році закінчила ПУЕТ за спеціальністю «Технологія харчування». У 2017 році захистила кандидатську дисертацію при Одеській національній академії харчових технологій і отримала науковий ступінь кандидата технічних наук (PhD).
  • Член журі кулінарних конкурсів, які проводяться в системи Укоопспілки. Організатор та учасник проведення Полтавського кулінарного конкурсу для студентів навчальних закладів міста та області.
  • Має сертифікати з підвищення кваліфікації, підтверджені закордонними закладами, освіти по питаннях впровадження інноваційних технологій навчання в освітній процес та методики організації виробничих стажувань студентів за кордоном. Володіє англійською мовою на рівні В2, викладає дисципліни професійного блоку англійською мовою.

Постав питання гаранту освітньої програми

    Навчальні плани

    2024 РОКУ набору:

    1. Навчальні плани адаптовані до міжнародних освітніх програм
    2. Фахова і професійна підготовка з 1-го курсу
    3. Освітня траєкторія для кожного – 25 % навчального плану студент формує (вибирає) сам
    4. Наявність поглибленої практичної підготовки, акцент на ресторанні технології виробництва та обслуговування. 

    (Детальніше про навчальний план)

     

    Ти випускник технікуму або коледжу?

    Отримай ДИПЛОМ БАКАЛАВРА в ПУЕТ ЗА 2 РОКИ (продовжуючи навчання за своєю спеціальністю)

    (детальніше)

    Це важливо!

    Предмети НМТ 2024 року (денна та заочна форма):

    Обов'язкові

    • Українська мова (коеф. 0.3)
    • Математика (коеф. 0.5)
    • Історія України (коеф. 0.2)

    Один на вибір

    • Біологія (коеф. 0.2)
    • Українська література (коеф. 0.2)
    • Географія (коеф. 0.2)
    • Іноземна мова (коеф. 0.3)
    • Фізика (коеф. 0.5)
    • Хімія (коеф. 0.5)

     

    Діючі також сертифікати ЗНО 2021 р., та НМТ 2022-2023 рр.


    Мотиваційний лист


    Вартість навчання:

    • Денна форма:
      • бакалавр - 22950 грн/рік
    • Заочна форма:
      • бакалавр - 16400 грн/рік

    Студенти про навчання:

    Тільна Ольга

    Ісаєнко Владислава

    Іванов Владислав

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Детальніше

    Академічне середовище

    Академічне середовище

    Детальніше

    Студмістечко

    Студмістечко

    Детальніше

    Студентське життя

    Студентське життя

    Детальніше

    Дистанційне навчання

    Дистанційне навчання

    Детальніше

    Міжнародні можливості

    Міжнародні можливості

    Детальніше

    Студентські проєкти

    Студентські проєкти

    Детальніше

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Детальніше

    Стажування та практики в Україні

    Стажування та практики в Україні

    Детальніше

    Випускники працюють

    директорами мережі закладів ресторанного господарства, директора закладу ресторанного господарства, керуючими ресторанами (кафе, барами), директорами з виробництва, директора кейтерингових компаній, завідувачами виробництвом, інженерами-технологами, рестораторами, фахівцями з ресторанної справи, консультантами з виробництва, технологами-демонстраторами, адміністраторами мережі закладів ресторанного господарства, адміністраторами закладів ресторанного господарства; бренд-шефвами, шеф-кухарами, су-шефами, шефами-сомельє, шефами-барменами, кухарями, шоколатьє, баристами, барменами, спеціалістами Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, завідувачами лабораторій, фахівцями з впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

    Випускники про  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ:

    Люлько Микола

    Латиш Вікторія

    Асоціація випускників (детальніше)

    Інформація для вступників:

    Наші контакти:

    Наша адреса: вул. Івана Банка (Коваля), 3, м. Полтава, 36003

    Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: 113, 114а, 340

    Тел.: (0532) 56-08-48

    Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

    Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

    Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua