Освітня програма
Ресторанні технології (бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Що таке Ресторанні технології (бакалавр)

Підготовка за спеціальністю «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» передбачає отримання глибоких теоретичних знань і практичних навичок із загальної технології харчових виробництв, технології продукції ресторанного господарства; оволодіння професійними знаннями та навичками з ресторанної справи, зокрема, технології виготовлення страв і кулінарної продукції, розроблення нових видів харчових продуктів, проектування закладів ресторанного господарства та світових кулінарних трендів, що дасть можливість працювати на керівних посадах у ресторанному бізнесі.

СТУДЕНТИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРОХОДЖЕННЯ СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ:

  • Туреччина (мережа готелів Papillon Hotels, Gloria Hotels&Resorts, готелі Spice Hotel&SPA, Calista Luxury Resort, Kaya Palazzo Resort, Cornelia De Luxe Resort)
  • літня програма стажування Work & Travel USA
  • Німеччина (програми ZAV, ZAV2) Стажування проходить у департаментах: “Food and beverage”
  • Болгарія (“Paradise Blue 5*”, “White Laguno JSCo”)
  • Китай

На вітчизняних підприємствах ресторанного господарства:

  • КП ДСОЦ «Горизонт»
  • ДОТ «Сонячний»
  • БВ «Мис Доброї надії»
  • «Аристократ»
  • «Віват Провінція»
  • «Соснова поляна»

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • «Мікробіологія харчових виробництв»
  • «Основи фізіології та гігієни харчування»
  • «Харчова хімія»
  • «Культура харчування»
  • «Стандартизація, метрологія, сертифікація, експертиза та управління якістю»
  • «Методи контролю якості продукції в галузі з основами наукових досліджень»
  • «Ресурсозберігаючі технології харчових виробництв»
  • «Загальні технології харчових виробництв»
  • «Технологія продукції ресторанного господарства»
  • «Технологічне обладнання галузі»
  • «Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення»
  • «Проектування закладів ресторанного господарства»
  • «Організація підприємницької діяльності»
  • «Організація ресторанного господарства»
  • «Маркетинговий аналіз діяльності харчових виробництв»
  • «Економіка підприємств ресторанного господарства»
  • «Мікробіологія в ресторанному господарстві»
  • «Світові кулінарні тренди»
  • «Технологія напоїв»

Це важливо!

Предмети ЗНО 2018 року:

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Математика (коеф. 0.4)
  • Біологія або Історія України (коеф. 0.3)


Вартість навчання (вступ 2017):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 8900 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 6330 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: 113, 114а, 340

Тел.: (05322) 2-48-60

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок