Освітня програма
Ресторанні технології (бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Можливість навчання за ступенем БАКАЛАВР та МАГІСТР

Що таке Ресторанні технології (бакалавр)

Підготовка за спеціальністю «Харчові технології» освітньої програми «Ресторанні технології» передбачає отримання глибоких теоретичних знань і практичних навичок із загальної технології харчових виробництв, технології продукції ресторанного господарства; оволодіння професійними знаннями та навичками з ресторанної справи, зокрема, технології виготовлення страв і кулінарної продукції, розроблення нових видів харчових продуктів, проектування закладів ресторанного господарства та світових кулінарних трендів, що дасть можливість працювати на керівних посадах у ресторанному бізнесі.

СТУДЕНТИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРОХОДЖЕННЯ СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ:

  • Туреччина (Papillon Hotels, Delphin Hotels, Hilton Dalaman Sarigerme Resort & SPA, Туристична компанія “Sarpedon Travel”)
  • Болгарія: готельно-ресторанні комплекси у містах: Софія, Варна, Албена, Золоті піски, Сонячний Берег, Св. Костянтина та Єлени, Банско, Приморско, Пампорово
  • літня програма стажування Work & Travel USA
  • Німеччина (програми ZAV, ZAV2)
  • Китай: ресторан Sushui Beihe Restaurant (м. Лоян, Китай)
  • Туніс: туристичні компанії Coral Travel, Hammamet Travel Service, 5* готелі Тунісу

Стажування проходить в департаментах готельно-ресторанного, туристичного та торгівельного бізнесу: “Front Office and Reception”, “Food and Beverage”, “Housekeeping”, “Entertainment”, “Seller”, “Manufacturing”, “Transfermen”

На вітчизняних підприємствах ресторанного господарства:

  • КП ДСОЦ «Горизонт»
  • ДОТ «Сонячний»
  • БВ «Мис Доброї надії»
  • «Аристократ»
  • «Віват Провінція»
  • «Соснова поляна»

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • «Основи фізіології та гігієни харчування»
  • «Харчова хімія»
  • «Кулінарні тренди і гастрономічний туризм»
  • «Культура харчування»
  • «Прогресивні ресторанні технології»
  • «Стандартизація та управління якістю»
  • «Харчові добавки»
  • «Методи контролю якості продукції в галузі з основами наукових досліджень»
  • «Загальні технології харчових виробництв»
  • «Технологія продукції ресторанного господарства»
  • «Технологічне обладнання»
  • «Технологія харчових продуктів оздоровчого призначення»
  • «Проектування закладів ресторанного господарства»
  • «Організація підприємницької діяльності»
  • «Організація ресторанного господарства»
  • «Маркетинговий аналіз діяльності харчових виробництв»
  • «Економіка підприємств ресторанного господарства»
  • «Мікробіологія в ресторанному господарстві»
  • «Технологія напоїв»

Це важливо!

Предмети ЗНО 2019 року (денна форма):

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Історія України (коеф. 0.4)
  • Географія або Біологія (коеф. 0.3)


Вартість навчання (вступ 2019):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 12550 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 9490 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Ресторатора
  • Інженера-технолога в галузі виробництва харчових продуктів
  • Завідувача підприємством ресторанного господарства
  • Адміністратора
  • Начальника управління якості та безпеки харчових продуктів
  • Професіонала служб захисту прав споживачів
  • Майстра виробничого навчання
  • Викладача коледжу та професійно-технічного навчального закладу
  • Завідувача лабораторії досліджень харчових продуктів

Ресторанні технології Ресторанні технології

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок