Освітня програма
Готельно-ресторанна справа (бакалавр)

Спеціальність
«Готельно-ресторанна справа»

Можливість навчання за ступенем БАКАЛАВР та МАГІСТР

Що таке Готельно-ресторанна справа (бакалавр)

Готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що має за мету максимально задовольнити потреби споживачів, забезпечити їх високий рівень комфорту, задовольнити найрізноманітніші побутові, господарські і культурні запити.

Обираючи спеціальність «Готельно-ресторанна справа» Ви обираєте шлях до підготовки конкурентоспроможних висококваліфікованих фахівців готельно-ресторанного бізнесу за освітньою програмою Європейського рівня.

СТУДЕНТИ МАЮТЬ МОЖЛИВІСТЬ ПРОХОДЖЕННЯ СТАЖУВАННЯ ЗА КОРДОНОМ:

  • Туреччина (Papillon Hotels, Delphin Hotels, Hilton Dalaman Sarigerme Resort & SPA, Туристична компанія “Sarpedon Travel”)
  • Болгарія: готельно-ресторанні комплекси у містах: Софія, Варна, Албена, Золоті піски, Сонячний Берег, Св. Костянтина та Єлени, Банско, Приморско, Пампорово
  • літня програма стажування Work & Travel USA
  • Німеччина (програми ZAV, ZAV2)
  • Китай: ресторан Sushui Beihe Restaurant (м. Лоян, Китай)
  • Туніс: туристичні компанії Coral Travel, Hammamet Travel Service, 5* готелі Тунісу

Стажування проходить в департаментах готельно-ресторанного, туристичного та торгівельного бізнесу: “Front Office and Reception”, “Food and Beverage”, “Housekeeping”, “Entertainment”, “Seller”, “Manufacturing”, “Transfermen”

Бакалаврів зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» готують за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа», що включає 4 роки навчання з навчальних дисциплін, об’єднаних у блоки для формування компетентностей фахівців.

Основні дисципліни фахової підготовки:

International Standard Classification of Occupations 2008 (ISCO-08):

  • Travel attendants and travel stewards
  • Travel Consultants and Clerks
  • Hotel Receptionists
  • Cleaning and Housekeeping Supervisors in Hotels
  • Managing directors and chief executives
  • Hotel managers
  • Restaurant managers
  • Sports, recreation and cultural сentre managers

Це важливо!

Предмети ЗНО 2019 року (денна форма):

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Історія України (коеф. 0.4)
  • Іноземна мова або Географія (коеф. 0.3)


Вартість навчання (вступ 2018):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 10940 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 7235 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • керівник підприємства, установи та організації
  • керівник інших основних підрозділів в інших сферах діяльності
  • керівник малого підприємства без апарату управління в комерційному обслуговуванні
  • керівник інших малих підприємств без апарату управління
  • управитель у готелі та інших місцях розміщення
  • управитель у закладах ресторанного господарства
  • управитель у ресторанах
  • управитель у кафе-барах, їдальнях
  • управитель на підприємстві, що готує та постачає готові страви
  • керуючий готельним господарством
  • керуючий підприємством харчування
  • завідувач виробництва
  • завідувач гуртожитку
  • завідувач корпусу готелю
  • завідувач підприємства харчування
  • завідувач поверху готелю
  • завідувач філії готелю
  • директор із матеріально-технічного постачання

 

Готельно-ресторанна справа Готельно-ресторанна справа

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи: каб. № 337, 231, 229

Тел.: (0532) 56-07-22

Е-mail: grks@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Капліна Тетяна Вікторівна

Сайт кафедри: www.grks.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок