Нормативні документи
Приймальна комісія
Карта проїзду
Контакти
ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ЕКОНОМІКИ І ТОРГІВЛІ
Вступнику
Вступнику
Галузі знань та спеціальності
Вступна
кампанія
Міжнародні можливості
Питання та відповіді
Індивідуальний День відкритих дверей
Програми та розклад вступних випробувань
Рішення приймальної комісії
Privat24 / Реквізити для оплати
Навчання за ваучерами
Освітні програми
2025
Освітні програми за ступенем підготовки
Спеціальність
Бакалаврат
Магістратура
Доктор філософії
A1
Освітні науки
Освіта дорослих
B11
Філологія (за спеціалізацією B11.041 Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська)
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська
Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська
C1
Економіка та міжнародні економічні відносини
Економіка
Економіка підприємства
Економіка
C1
Економіка та міжнародні економічні відносини
Управління персоналом міжнародних корпорацій
Економіка управління персоналом
C1
Економіка та міжнародні економічні відносини
Міжнародні економічні відносини
Міжнародні економічні відносини
C4
Психологія
Організаційна психологія
D1
Облік і оподаткування
Облік і аудит
Облік і аудит
D2
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
D3
Менеджмент
Бізнес-адміністрування
Бізнес-адміністрування
D3
Менеджмент
Менеджмент
Менеджмент і адміністрування
Менеджмент
D4
Публічне управління та адміністрування
Публічне адміністрування
D5
Маркетинг
Маркетинг
Маркетинг
D5
Маркетинг
Інтернет-маркетинг
D7
Торгівля
Товарознавство і торговельне підприємництво
Товарознавство і комерційна діяльність
D7
Торгівля
Підприємництво, торгівля та логістика
Публічні закупівлі
D7
Торгівля
Експертиза та митна справа
Товарознавство та експертиза в митній справі
D7
Торгівля
Логістичний менеджмент
D8
Право
Право
Право
F3
Комп’ютерні науки
Комп’ютерні науки
Комп’ютерні науки
G13
Харчові технології
Ресторанні технології
Технології в ресторанному господарстві
G13
Харчові технології
Харчові технології та інженерія
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса
G13
Харчові технології
Технологічна експертиза, якість і безпека харчової продукції
J2
Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
Готельно-ресторанна справа
Готельно-ресторанна справа
J3
Туризм та рекреація
Туризм
Туризм