Програми професійного стажування в Італії

Бази стажування: готельно-ресторанні комплекси на півдні Італії.

Період стажування: 3 місяці (травень-вересень)

Вакансії:

  • Помічник адміністратора
  • Помічник офіціанта
  • Помічник бармена
  • Помічник кухаря
  • Піцайоло

Студенту надається:

  • Щомісячна стипендія
  • Проїзд автобусом за маршрутом «Україна – Італія – Україна»
  • Проживання та харчування
  • Трансфер до місця праці (за потреби)
  • Сертифікат міжнародного зразка після успішно пройденого стажування
  • Курси італійської мови
  • Майстер класи з основ традиційної італійської кухні та ресторанного обслуговування

Які вимоги до кандидатів?

  • Бути повнолітнім на момент виїзду за кордон
  • Мати закордонний паспорт
  • Бути студентом денної та заочної форм навчання будь-якої спеціальності
  • Мати бажання отримати непересічний досвід ведення туристичного бізнесу на міжнародному ринку та обслуговування в готельно-туристичних комплексах курортного призначення
  • Бути відповідальним, дисциплінованим та комунікабельним

Які витрати учасника програми:

  • Медична книжка (оформлюється на території Болгарії)
  • Проїзд за маршрутом «місце проживання – м. Київ / Одеса – місце проживання»

Період подання заявок на участь: вересень-січень

Переваги стажування:

  • Досвід роботи у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
  • Мандрівки у вільний від роботи час
  • Можливість ознайомитися з національними особливостями та культурою Італії
  • Нові знайомства та контакти
  • Удосконалення навичок спілкування іноземними мовами
  • Сертифікат міжнародного зразка по успішному завершенню стажування
  • Можливість заробити за період стажування 1000 – 1500 Євро

Міжнародний науково-освітній центр:

Постав питання щодо програми стажування

ПУЕТ, каб. 216

E-mail: internship.puet2@gmail.com

Тел: +38 (0532) 50-97-95

Instagram @mnoc.puet

Facebook @mnoc.puet

Telegram @mnoc_puet