Програми професійного стажування в Болгарії

Бази стажування: готельно-ресторанні комплекси Чорноморського узбережжя та гірськолижних курортів.

Період стажування: 3 місяці (травень-вересень; грудень-березень)

Вакансії:

  • Адміністратор
  • Офіціант / помічник офіціанта
  • Бармен / помічник бармена
  • Шеф-кухар / кухар / помічник кухаря
  • Кондитер / помічник кондитера
  • Піцайоло
  • Швейцар

Студенту надається:

  • Проїзд автобусом за маршрутом «Україна – Болгарія – Україна»
  • Безкоштовне проживання та триразове харчування
  • Трансфер до місця праці (за потреби)
  • Медичний страховий поліс
  • Курси з англійської, німецької та болгарської мов

Які вимоги до кандидатів?

  • Бути повнолітнім на момент від’їзду за кордон
  • Мати закордонний паспорт
  • Бути студентом денної та заочної форм навчання будь-якої спеціальності
  • Володіти іноземними мовами на базовому рівні (англійська, німецька, болгарська)
  • Мати бажання отримати непересічний досвід ведення туристичного бізнесу на міжнародному ринку та обслуговування в готельно-туристичних комплексах курортного призначення
  • Бути відповідальним, дисциплінованим та комунікабельним

Які витрати учасника програми:

  • Вартість програми
  • Медична книжка (оформлюється на території Болгарії)
  • Проїзд за маршрутом «місце проживання – м. Київ / Одеса – місце проживання»

Період подання заявок на участь:

  • Зимова програма: листопад-грудень
  • Літня програма: січень-березень

Переваги стажування:

  • Досвід роботи у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
  • Мандрівки у вільний від роботи час
  • Можливість ознайомитися з національними особливостями та культурою Болгарії
  • Нові знайомства та контакти
  • Удосконалення навичок спілкування іноземними мовами
  • Сертифікат міжнародного зразка по успішному завершенню стажування
  • Можливість заробити за період стажування 720 – 1500 Євро

Міжнародний науково-освітній центр:

Постав питання щодо програми стажування

ПУЕТ, каб. 216

E-mail: internship.puet2@gmail.com

Тел: +38 (0532) 50-97-95

Instagram @mnoc.puet

Facebook @mnoc.puet

Telegram @mnoc_puet