maltepe escort alanya escort pendik escort kartal escort alanya escort jigolo olmak istiyorum jigolo üyeligi bedava jigolo profesyonel jigolo sitesi jigolo ilanları kadıköy escort ataşehir escort maltepe escort kartal escort ataşehir escort ataşehir escort ataşehir escort ataşehir escort maltepe escort ümraniye escort porno izle ankara escort türk porno ankara escort ankara escort bursa escort Eryaman escort bayan Ankara Escort Ankara Escort Escort Eryaman buca escort escort bayan escort gaziantep escort denizli travesti porno istanbul escort escort canlı bahis siteleri bahis siteleri canlı bahis bahis bahis siteleri travesti porno izmir escort izmir escort ankara escort ankara escort travesti porno
otopay paykwik paykasa paykasa bahcesehir escort Antalya escort

istanbul evden eve nakliyat istanbul evden eve nakliyat ofis tasima evden eve istanbul nakliyat ev esyasi depolama

evden eve nakliyat istanbul nakliyat istanbul evden eve nakliyat nakliyat depolama nakliye

Освітня програма
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів (магістр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Можливість навчання за ступенем БАКАЛАВР та МАГІСТР

Що таке Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів (магістр)

Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» передбачає підготовку фахівців для підприємств харчової переробної промисловості, діяльність яких вимагає поєднання традиційних підходів до виробничого процесу та інноваційних технологій.

Магістр зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» повинен бути не лише знавцем фахової справи, але і яскравою, креативною особистістю з комунікативними, організаційними та керівними здібностями. Сучасний підхід до організації навчання студентів-технологів у нашому університеті органічно поєднує теоретичну підготовку із  практичною діяльністю.

Наші випускники: уміють використовувати на практиці інноваційні технології створення харчових продуктів, аналізувати, оцінювати і генерувати оригінальні ідеї в технології консервного виробництва; володіють методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні  проектувати підприємства з переробної галузі,  проводити й контролювати технологічні процеси на виробництві; займаються науково-дослідною роботою, розробляють нові та вдосконалюють існуючі технології харчових продуктів.

Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • Інноваційний інженіринг консервних підприємств
  • Інноваційні технології консервованих продуктів
  • Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів
  • Інтелектуальна власність
  • Методологія харчової науки
  • Маркетингові дослідження та управління інвестиційними програмами
  • Основи лідерства
  • Інформаційні системи і технології в наукових дослідженнях

Це важливо!


Вартість навчання (вступ 2018):

  • Денна форма:
    • магістр - 13500 грн./рік
  • Заочна форма:
    • магістр - 9235 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Директор з виробництва
  • Головний інженер (промисловість)
  • Начальник управління
  • Головний технолог
  • Головний хімік
  • Завідувач лабораторії (науково-дослідної, підготовки виробництва)
  • Молодший науковий співробітник (галузь інженерної справи)
  • Інженер з метрології, стандартизації та якості Викладач вищого навчального закладу, коледжу та професійно-технічного навчального закладу

  

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: № 113, 114а, 340

Тел.: (0532) 56-08-48

Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами
будь-яким зручним способом

 
(0532) 50-25-62

primcom@puet.edu.ua

Дізнайся про умови знижок