Освітня програма
Харчові технології (молодший бакалавр)

Спеціальність
«Харчові технології»

Молодший бакалавр / Бакалавр / Магістр

Ліцензія на право здійснення освітньої діяльності

Навчання за освітньою програмою «Харчові технології» передбачає отримання студентами:

  • ґрунтовних фундаментальних та професійно орієнтованих знань у сфері виробництва харчових продуктів;
  • навичок з організації технологічних процесів на підприєм­ствах харчової промисловості та ресторанного господарства;
  • навичок оволодіння сучасними методиками визначення та контролю якісних показників сировини й готової продукції.

 

Фахівці цієї спеціальності є особливо затребуваними як на вітчизняному, так і закордонному ринку праці. Вони беруть участь у розробці технологій харчових продуктів із використанням найновіших інформаційно-програмних засобів, здійснюють аналіз ризиків виробничого процесу.

Гарант освітньої програми:

Левченко Юлія Вікторівна

Кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій харчових виробництв та ресторанного господарства ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі».
У 2009 році закінчила ПУЕТ за спеціальністю «Технологія харчування». У 2017 році захистила кандидатську дисертацію при Одеській національній академії харчових технологій і отримала науковий ступінь кандидата технічних наук (PhD).
На даний час виконує обов’язки заступника завідувачки кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства. Має сертифікати з підвищення кваліфікації, підтверджені закордонними закладами, освіти по питаннях впровадження інноваційних технологій навчання в освітній процес та методики організації виробничих стажувань студентів за кордоном. Володіє англійською мовою на рівні В2, викладає дисципліни професійного блоку англійською мовою.

Постав питання гаранту освітньої програми

    Навчальні плани

    2021 РОКУ набору:

    1. Навчальні плани адаптовані до міжнародних освітніх програм:

    Universitat Autonoma de Barcelona, (UAB), (Барселонського автономний університет, Іспанія, спеціальність «Харчова наука і технологія») та Università degli Studi di Milano, (USM), (Міланського університету, Італія, спеціальність «Харчова наука і технологія харчування»)

    2. Фахова і професійна підготовка з 1-го курсу

    3. Освітня траєкторія для кожного – 25 % навчального плану студент формує (вибирає) самостійно

    4. Наявність поглибленої практичної підготовки, акцент на ресторанні технології виробництва та обслуговування. 

    (Детальніше про навчальний план)

     

    Можливість продовження навчання за освітніми ступенями БАКАЛАВРА та МАГІСТРА в нашому закладі вищої освіти.

    Продовжуй навчання за ступенем БАКАЛАВР ЗА СКОРОЧЕНИМ ТЕРМІНОМ НАВЧАННЯ!

    У разі продовження навчання за ступенем бакалавра – безпосередньо в університеті можна пройти ВІЙСЬКОВУ ПІДГОТОВКУ із присвоєнням звання офіцера запасу.

    Отримати поглиблену мовну підготовку (англійська, німецька, французька, китайська мови).

    Це важливо!

    Мотиваційний лист


    Вартість навчання:

    • Денна форма:
      • молодший бакалавр - 17500 грн/рік
    • Заочна форма:
      • молодший бакалавр - 12950 грн/рік

    Студенти про навчання:

    Латиш Вікторія
    Бублик Ірина
    сівсі

    Дмітрієва Анастасія

    Чому я обрала спеціальність  «Харчові технології» ?

    • Спеціальність «Харчові технології» ̶ це перспективна спеціальність, оволодівши якою я здобуду необхідні знання, навички та досвід для того, щоб мати в майбутньому широкі можливості для працевлаштування у різних галузях харчової промисловості!
    • Я впевнена на всі 100 %, що навчаючись у ПУЕТ стану справжнім фахівцем своєї справи! Навчальна програма включає актуальні і сучасні дисципліни, а ми маємо право обрати частину дисциплін.
    • Ця спеціальність дозволяє проявити не тільки свої знання та вміння, а й творчий підхід. Це дуже цікаво і захоплююче!

    Саме в цьому університеті я віднайшла для себе безліч можливостей для самореалізації, а також дружній  колектив і однодумців, які підтримують у всіх моїх починаннях.

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Детальніше

    Академічне середовище

    Академічне середовище

    Детальніше

    Студмістечко

    Студмістечко

    Детальніше

    Студентське життя

    Студентське життя

    Детальніше

    Дистанційне навчання

    Дистанційне навчання

    Детальніше

    Міжнародні можливості

    Міжнародні можливості

    Детальніше

    Студентські проєкти

    Студентські проєкти

    Детальніше

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Детальніше

    Стажування та практики в Україні

    Стажування та практики в Україні

    Детальніше

    Випускники працюють

    лаборантами та техніками, пов’язаними з хімічними й фізичними дослідженнями, помічниками керівників дільниць підприємств харчової промисловості й ресторанного господарства, фахівцями з переробки плодоовочевої продукції, фахівцями з виробництва м’ясних продуктів, контролерами з якості харчової продукції,  борошняних, кондитерських виробів та харчо концентратів, фахівцями з виробництв молочних продуктів, фахівцями з технології харчування. 

    Випускники про  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ:

    Чугуєвець Олександа

    Асоціація випускників (детальніше)

    Наші контакти:

    Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

    Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: каб. № 113, 114а, 340

    Тел.: (0532) 56-08-48

    Е-mail: thvrg@puet.edu.ua

    Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

    Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua