Освітня програма
Готельно-ресторанна справа (молодший бакалавр)

Спеціальність
«Готельно-ресторанна справа»

Молодший бакалавр / Бакалавр / Магістр

 

Ліцензія на право здійснення освітньої діяльності

Мета освітньої програми – підготовка висококваліфікованих фахівців готельно-ресторанної справи для вітчизняного та міжнародного ринку праці, забезпечення розвитку їх потенціалу та можливостей самореалізації, надання студентам знань, умінь та навичок на рівні найкращих світових стандартів відповідно до потреб суспільства та ринку, сприяння інтеграції до європейського і світового освітнього простору.

Обираючи спеціальність за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа», Ви обираєте територію успіху! Ви обираєте своє майбутнє!!!

Гарант освітньої програми:

Володько Ольга Василівна

Кандидат технічних наук, доцент кафедри готельно-ресторанної та курортної справи, заступник завідувачки кафедри. Працює в ПУЕТ з 1993 року.
Має близько 100 наукових та навчально-методичних праць.

Постав питання гаранту освітньої програми

    Навчальні плани

    2021 РОКУ набору:

    1. Адаптовані до міжнародних освітніх програм:
    Школи готельного менеджменту IHTTI (International Hotel and Tourism Training Institute) м. Невшатель, Швейцарія; школи готельного та туристичного менеджменту НТМі (Hotel and Tourism Management Institute) м. Люцерна, Швейцарія; Лозаннської школи готельного менеджменту (Ecole Hoteliere de Lausanne), академії кулінарного мистецтва (Culinary Arts Academy Switzerland) м. Люцерна, Швейцарія.
    1. Фахова і професійна підготовка з 1-го курсу.
    2. Освітня траєкторія для кожного – 25 % дисциплін навчального плану студент обирає самостійно.

    (Детальніше про навчальний план)

     

    Можливість продовження навчання за освітніми ступенями БАКАЛАВРА та МАГІСТРА в нашому закладі вищої освіти.

    Продовжуй навчання за ступенем БАКАЛАВР ЗА СКОРОЧЕНИМ ТЕРМІНОМ НАВЧАННЯ!

    У разі продовження навчання за ступенем бакалавра – безпосередньо в університеті можна пройти ВІЙСЬКОВУ ПІДГОТОВКУ із присвоєнням звання офіцера запасу.

    Отримати поглиблену мовну підготовку (англійська, німецька, французька, китайська мови).

    Це важливо!


    Вартість навчання (вступ 2021):

    • Денна форма:
      • молодший бакалавр - 15930 грн/рік
    • Заочна форма:
      • молодший бакалавр - 11770 грн/рік

    Студенти про навчання:

    Вікторія
    Акулович Анна
    студентка 1 курсу
    Білянська Дарина
    студентка 4 курсу

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Безкоштовне навчання, стипендіальні програми

    Детальніше

    Академічне середовище

    Академічне середовище

    Детальніше

    Студмістечко

    Студмістечко

    Детальніше

    Студентське життя

    Студентське життя

    Детальніше

    Дистанційне навчання

    Дистанційне навчання

    Детальніше

    Міжнародні можливості

    Міжнародні можливості

    Детальніше

    Студентські проєкти

    Студентські проєкти

    Детальніше

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Військова підготовка офіцерів запасу

    Детальніше

    Випускники працюють

    Консьєржами готельних комплексів, Портье, Стюардами (готелів), Черговими по поверху (готелів, кемпінгів, пансіонатів), Бариста, Барменами, Буфетниками, Офіціантами, Працівниками закладів ресторанного господарства, Покоївками, Майстерами готельного обслуговування, Майстер ресторанного  обслуговування

     

     

    Випускники про  СПЕЦІАЛЬНІСТЬ:

    Шаповаленко Яна
    випускниця 2017 року
    Анастасія Каленіченко
    випускниця 2020 року

    Асоціація випускників (детальніше)

    Наші контакти:

    Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

    Кафедра готельно-ресторанної та курортної справи: каб. № 337, 231, 229

    Тел.: (0532) 56-07-22

    Е-mail: grks@puet.edu.ua

    Завідувач кафедри: д.т.н., професор Капліна Тетяна Вікторівна

    Сайт кафедри: www.grks.puet.edu.ua