ДЕТАЛЬНО ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

Освітня програма
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Спеціальність
«Харчові технології»

Що таке Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» передбачає підготовку фахівців для підприємств харчової переробної промисловості, діяльність яких вимагає поєднання традиційних підходів до виробничого процесу та інноваційних технологій.

Магістр зі спеціальності «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» повинен бути не лише знавцем фахової справи, але і яскравою, креативною особистістю з комунікативними, організаційними та керівними здібностями. Сучасний підхід до організації навчання студентів-технологів у нашому університеті органічно поєднує теоретичну підготовку із  практичною діяльністю.

Наші випускники: уміють використовувати на практиці інноваційні технології створення харчових продуктів, аналізувати, оцінювати і генерувати оригінальні ідеї в технології консервного виробництва; володіють методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні  проектувати підприємства з переробної галузі,  проводити й контролювати технологічні процеси на виробництві; займаються науково-дослідною роботою, розробляють нові та вдосконалюють існуючі технології харчових продуктів.

Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • Інноваційний інженіринг консервних підприємств
  • Інноваційні технології консервованих продуктів
  • Інноваційні харчові інгредієнти у технології харчових продуктів
  • Інтелектуальна власність
  • Методологія харчової науки
  • Маркетингові дослідження та управління інвестиційними програмами
  • Основи лідерства
  • Інформаційні системи і технології в наукових дослідженнях

Це важливо!

Предмети ЗНО для вступу:

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Історія України (коеф. 0.4)
  • Математика або Географія (коеф. 0.3)

Можливий вступ на рівень:

  • бакалавра
  • магістра

Вартість навчання (вступ 2017):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 8900 грн./рік
    • магістр - 11500 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 6330 грн./рік
    • магістр - 8100 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Директор з виробництва
  • Головний інженер (промисловість)
  • Начальник управління
  • Головний технолог
  • Головний хімік
  • Завідувач лабораторії (науково-дослідної, підготовки виробництва)
  • Молодший науковий співробітник (галузь інженерної справи)
  • Інженер з метрології, стандартизації та якості Викладач вищого навчального закладу, коледжу та професійно-технічного навчального закладу

  

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: № 113, 114а, 340

Тел.: (05322) 2-48-60

Е-mail: tohv@uccu.org.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами будь-яким зручним способом.

 
(0532) 50-25-62

primcom@uccu.org.ua

Дізнайся про умови знижок