ДЕТАЛЬНО ПРО СПЕЦІАЛЬНІСТЬ

Освітня програма
Технології в ресторанному господарстві

Спеціальність
«Харчові технології»

Що таке Технології в ресторанному господарстві

Освітня програма «Технології в ресторанному господарстві» передбачає підготовку магістрів у сфері ресторанного господарства, як підготовка фахівців якісно нового рівня, здатних задовольнити  потреби споживача.

Магістри з технологій у ресторанному господарстві матимуть всебічну теоретичну та практичну підготовку з питань виробництва продукції,  її реалізації й організації дозвілля в закладах ресторанного господарства.

Наші випускники: володіють сучасними методами інструментальних, біологічних і сенсорних аналізів у технології ресторанного господарства,  навичками  проектування підприємств ресторанного господарства; а також вміють аналізувати, оцінювати й генерувати оригінальні ідеї в технології ресторанного господарства; володіють методами проведення сучасних експериментів і дають науково обґрунтовану інтерпретацію отриманим результатам; здатні проводити й контролювати технологічні процеси,  розробляти нові та вдосконалювати існуючі технології.

Студенти стажуються на провідних вітчизняних підприємствах галузі та за кордоном.

Основні дисципліни фахової підготовки:

  • Інноваційні ресторанні технології
  • Проектування закладів ресторанного господарства
  • Екологія і безпека харчування
  • Управління якістю харчової продукції
  • Інтелектуальна власність
  • Методологія і організація наукових досліджень
  • Основи лідерства
  • Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві

Це важливо!

Предмети ЗНО для вступу:

  • Українська мова та література (коеф. 0.2)
  • Історія України (коеф. 0.4)
  • Математика або Географія (коеф. 0.3)

Можливий вступ на рівень:

  • бакалавра
  • магістра

Вартість навчання (вступ 2017):

  • Денна форма:
    • бакалавр - 8900 грн./рік
    • магістр - 11500 грн./рік
  • Заочна форма:
    • бакалавр - 6330 грн./рік
    • магістр - 8100 грн./рік

Випускники можуть обіймати посади:

  • Директор об’єднання підприємств ресторанного господарства
  • Головний технолог
  • Завідувач лабораторії
  • Начальник управління
  • Керівник із стандартизації, метрології та якості
  • Молодший науковий співробітник
  • Інженер із метрології, стандартизації та якості
  • Викладач вищого навчального закладу, коледжу та професійно-технічного навчального закладу

 

  

Додаткова інформація для завантаження:

Наші контакти:

Наша адреса: вул. Коваля, 3, м. Полтава, 36014

Кафедра технологій харчових виробництв і ресторанного господарства: 113, 114а, 340

Тел.: (05322) 2-48-60

Е-mail: tohv@uccu.org.ua

Завідувач кафедри: д.т.н., професор Хомич Галина Панасівна

Сайт кафедри: www.thvrg.puet.edu.ua

Заповни анкету –
отримай знижку на навчання!

Для консультації зв`яжись з нами будь-яким зручним способом.

 
(0532) 50-25-62

primcom@uccu.org.ua

Дізнайся про умови знижок